Om First Class Living

First Class Living  

Samtliga hus finns i Böckerskogen (Häljarp), mellan Båstad och Västra Karup.
Det är 3.9km till centrala Båstad. Husen har Båstad GK och Bjäre GK som nära grannar. Från husen är det milsvid utsikt över vackra Bjärehalvön, Skälderviken och vid klart väder ser man ända till Kullen! Samtliga hus har rymliga verandor i söderläge med möjlighet till långa dagar i solen! 

 

Böckerskogen är lokalt välkänt för sin samling av timmerhus, de flesta av husen har hämtats från Dalarna, några från Småland mm. Mina hus var de första som sattes upp i området av byggherren Ture Oderheim. Ture hade länge drömt att om bygga en "fritidshusby i allmoge stil". I Böckerskogen fann han sitt projekt som pågick under 1962-1980, några hus har tillkommit senare.

Min fastighet ligger i södra delen av Böckerskogen, väl avskiljt från grannar, här vistas Ni en lantlig miljö med naturen, djurliv från gårdar och lugnet som mervärde. Hoppas Ni finner all information ni söker på denna sajt, de går utmärkt att maila eller ringa mig.


Lodge Hälsostudion 

Centralt i Båstad erbjuder jag 3 trevliga "dubbelrum" att hyra. Rummen är lämpliga som studentrum och andra tillfälliga boendebehov. 
Rummen delar på kök och badrum/toalett. Mer info om det i huvudmenyn under "husen".
 
Välkomna!
Thommy Henningsson

thommy@vo2.se

+ 46 708 169812