img

Om First Class Living

First Class Living  

Består av 3 hus i Böckerskogen (Häljarp), 3.9 km från centrala Båstad och 3 km från Västra Karup.
Husen har Båstad GK och Bjäre GK som nära grannar. Från husen är det milsvid utsikt neröver vackra Bjärehalvön, Skälderviken och vid klart väder ser man ända till Kullen! Samtliga hus har rymliga verandor i söderläge med möjlighet till långa dagar i solen! 

 

Böckerskogen är lokalt välkänt för sin samling av timmerhus, de flesta av husen har hämtats från Dalarna, några från Småland mm. Mina hus var de första som sattes upp i området av byggherren Ture Odeheim. Ture hade länge drömt att om bygga en "fritidshusby i allmogestil". I Böckerskogen fann han sitt projekt som pågick 1962-1980, men några hus har tillkommit efter 1980.

Min fastighet ligger i södra delen av Böckerskogen, väl avskiljt från grannar, här vistas Ni en lantlig miljö med naturen, djurliv från gårdar och lugnet som mervärde. Hoppas Ni finner all information ni söker på denna sajt, de går utmärkt att maila eller ringa mig.


Lodge Hälsostudion 

Centralt i Båstad finns 3 dubbelrum som hyrs ut vår och höst termin. Rummen är lämpliga som studentrum eller andra tillfälliga boendebehov. Rummen delar på kök och badrum/toalett. Mer info om det i huvudmenyn under "husen". 
 
Välkomna!
Thommy Henningsson

thommy@vo2.se

+ 46 708 169812